001 -Identificacion Principal del registro
|
Identificacion Principal del registro
INGC-MON-182561
|
|
003 -Control Number Identifier
|
Control Number Identifier
AR-LpUFI
|
|
005 -LAST MODIFICATION DATE
|
LAST MODIFICATION DATE
20180321110853
|
|
008 -CONTROL FIELD
|
CONTROL FIELD
180321s1965||||sp |||||||||||||||||spa d
|
|
100 -MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
|
a
Personal name
Loncin, Marcel.
|
|
245 -TITLE STATEMENT
|
a
Title
Técnica de la ingeniería alimentaria /
|
c
Statement of responsibility, etc
Marcel Loncin.
|
|
260 -PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. (IMPRINT)
|
a
Place of publication, distribution, etc
Madrid :
|
b
Name of publisher, distributor, etc
Dossat,
|
c
Date of publication, distribution, etc
1965.
|
|
300 -PHYSICAL DESCRIPTION
|
a
Extent
781 p. :
|
b
Other physical details
figuras
|
|
520 -SUMMARY, ETC.
|
a
Summary, etc
Generalidades sobre las transferencias - Extracción - Decantación por acción de la gravedad - Decantación centrífuga - Filtración - Pasterización y esterilización - Evaporación - Destilación - Desecación - Molienda. Clasificación. Mezcla - Limpieza y desinfección - Materiales.
|
|
650 -SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
|
a
Topical term or geographic name as entry element
INDUSTRIA ALIMENTARIA
|
|
650 -SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
|
a
Topical term or geographic name as entry element
INGENIERIA ALIMENTARIA
|
|
942 -Biblioitem information
|
|
929 -Medio de adquisicion
|
a
descripción
42139 DON Rojas Villa
|
|