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Biblioteca Julio Castiñeiras. Sistema de Información Integrado - Facultad de Ingeniería UNLP
Facultad de Ingeniería | 115 esq.47 | Horario: Lunes a Viernes 8 a 19 hs. E-mail: bibcentral@ing.unlp.edu.ar
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Información bibliografica (registro INGC-MON-018817) |
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Título: |
Soybeans: chemistry and technology / Volume 1. Proteins.Allan K. Smith, Sidney J. Circle. |
Autor:
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Smith, Allan K. ed.
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Otros autores: |
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Circle, Sidney J, ed.
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Editado por: |
The Avi Publishing,
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Tipo: |
Libros - (Monografías)
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Año de publicación: |
1972.
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Lugar de publicación: |
Connecticut :
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Descripción física: |
x; 470 p. : tablas, figuras |
Clasificación: |
633.34
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Materias: |
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SOJA |
INDUSTRIA ALIMENTARIA |
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Ubicación: |
633.34 SMI - Bloque 19 |
Sumario: |
Historical background - Genetic and other biological characteristics - Purification and properties of the proteins - Organic solvent treatment of soybeans and soybean fractions - Biologically active components - Nutritional value of food protein products - Biological processes in stored soybeans - Processing soy flours, protein concentrates and protein isolates - Protein products as food ingredients - Fermented soybean food products - Marketing of soybeans and their protein products - Appendix. |
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Última fecha de circulación |
Biblioteca |
41052
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