Biblioteca Julio Castiñeiras. Sistema de Información Integrado - Facultad de Ingeniería UNLP
Facultad de Ingeniería | 115 esq.47 | Horario: Lunes a Viernes 8 a 19 hs.
E-mail: bibcentral@ing.unlp.edu.ar

Ingresó como Anónimo Ver Carrito
  Inicio     Búsqueda Avanzada  
  Etiquetado     Ficha Bibliográfica / Catalográfica     MARC  
Información bibliografica (registro INGC-MON-13206)
Ayuda con su búsqueda
Título:
Starch in food : structure, function and applications / Ann-Charlotte Eliasson [ed.].
Autor:
Eliasson, Ann Charlotte. ed.
Editado por:
Woodhead Publishing Limited,
Tipo:
Libros - (Monografías)
Año de publicación:
2004.
Lugar de publicación:
Cambridge, UK :
Descripción física:
605 p. : figuras
ISBN:
1855737310
Clasificación:
664.2
Materias:
| ALMIDONES | ESTRUCTURA DEL ALMIDON | BIOINGENIERIA | ALIMENTOS |
Ubicación:
664.2 ELI Bloque 21
Sumario:
Part I. Analysing and modifying starch: Plant starch synthesis - Analysing starch structure - Starch bioengineering - Starch-acting enzymes - Understanding starch structure and functionality - Measuring starch in food. Part II. Sources of starch: The functionality of wheat starch - Developments in potato starches - The functionality of rice starch - New corn starches - Tropical sources of starch. Part III. Applications: Starch as an ingredient: manufacture and applications - Utilizing starches in product development - Modified starches and the stability of frozen foods - Starch-lipid interactions and their relevance in food products - Starch-bases microencapsulation. Part IV. Starch and health: Development of a range of industrialised cereal-based foodstuffs high in slowly digestible starch - Starch: physical and mental performance - Detecting nutritional starch fractions - Resistant starch - Analysing starch digestion.
Tapa y contenido (Amazon.com)
Items (1)
Código de barras
Prestado hasta
Última fecha de circulación
Biblioteca
30528
Consulte en la Biblioteca
Consulte en la Biblioteca

El software empleado por esta biblioteca esta basado en el Koha Software OSS para gestion de Bibliotecas, y cumple estándares internacionales de informacion web

Número de visitantes: