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Biblioteca Julio Castiñeiras. Sistema de Información Integrado - Facultad de Ingeniería UNLP
Facultad de Ingeniería | 115 esq.47 | Horario: Lunes a Viernes 8 a 19 hs. E-mail: bibcentral@ing.unlp.edu.ar
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Información bibliografica (registro INGC-MON-00690) |
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Título: |
Meat freazing : A source book / Brad W. Berry, Kathleen F. Leddy. |
Autor:
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Berry, Brad W.
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Otros autores: |
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Leddy, Kathleen.
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Editado por: |
Elsevier,
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Tipo: |
Libros - (Monografías)
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Año de publicación: |
1989.
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Lugar de publicación: |
Amsterdam :
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Descripción física: |
384 p. : il. |
ISBN: |
0444874631
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Clasificación: |
664.8.037
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Colección: |
Developments in food science ;
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Materias: |
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CONGELACION |
ALIMENTOS CONGELADOS |
ALIMENTOS |
CARNES |
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Ubicación: |
664.8.037 BER Bloque 20 |
Sumario: |
Fresh versus frozen meat - Effects of freezing rates, temperatures, systems - Effects of frozen storage temperature - Effects of frozen storage time - Combined effects of freezing rate and frozen storage temperature - Combined effects of freezing rate and frozen storage time - Combined effects of freezing rate, frozen storage temperature and frozen storage time - Temperature fluctuations, temperature abuse, freeze-thaw cycling - Thawing methods - Frozen versus thawed meat, thawed meat in combination with other factores - Effects of packaging - Combined efects of packaging with frozen storage temperature or frozen storage time - Miscellaneous. |
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Biblioteca |
Q1321
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