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Título:
Meat freazing : A source book / Brad W. Berry, Kathleen F. Leddy.
Autor:
Berry, Brad W.
Otros autores:
| Leddy, Kathleen.  | 
Editado por:
Elsevier,
Tipo:
Libros - (Monografías)
Año de publicación:
1989.
Lugar de publicación:
Amsterdam :
Descripción física:
384 p. : il.
ISBN:
0444874631
Clasificación:
664.8.037
Colección:
Developments in food science ;
Materias:
| CONGELACION | ALIMENTOS CONGELADOS | ALIMENTOS | CARNES |
Ubicación:
664.8.037 BER Bloque 20
Sumario:
Fresh versus frozen meat - Effects of freezing rates, temperatures, systems - Effects of frozen storage temperature - Effects of frozen storage time - Combined effects of freezing rate and frozen storage temperature - Combined effects of freezing rate and frozen storage time - Combined effects of freezing rate, frozen storage temperature and frozen storage time - Temperature fluctuations, temperature abuse, freeze-thaw cycling - Thawing methods - Frozen versus thawed meat, thawed meat in combination with other factores - Effects of packaging - Combined efects of packaging with frozen storage temperature or frozen storage time - Miscellaneous.
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